Poze, Poze desktop Creaza cont Adauga poze
Cautare poze Cele mai votate poze Ultimele poze

Poze Fete
Poze Copii
Poze Baieti
Poze Nunta
Poze Zile de Nastere
Poze Bebelusi
Poze Vedete
Poze Personale
Poze Peisaje
Poze Moda
Poze Gradini
Poze Munte
Poze Natura
Poze Litoral
Poze cu Nori
Poze cu Animale
Poze Pasari
Poze Pisici
Poze Masini
Poze Ciudate
Poze Motociclete
Poze Sculpturi
Poze Desktop
Poze Picturi
Poze Haioase
Poze Celebritati
Poze Personalitati
Poze Arta
Poze Moda
Poze Amenajari Interioare
Poze Web Design
Poze Desene Animate
Poze din Filme
Poze Vechi
Poze Avatar
Poze Artistice
Poze Telenovele
Poze cu Mirese
Poze Tatuaje
Poze Constructii
Poze Emo
Poze din Viitor
Poze cu Prieteni
Poze Diverse
Poze de Familie
Poze Iarna
Poze de Craciun
Poze de Noapte
Poze Grafica
Poze Full HD
Poze Horror
Poze Antichitati
Poze Triste
Poze Pagini Web
Litoral 2010
Eforie Nord
Litoral 2011
Litoral 2012
Poze Mamaia
Poze ReligioaseTERMENE SI CONDITII DE UTILIZARE !

valabile pentru siteul: http://www.pozeleonline.ro

1. DEFINITII:
In intelesul acestor conditii, urmatorii termeni vor fi definiti dupa cum urmeaza:
- utilizator: orice persoana interesata de furnizarea serviciului
- serviciu: furnizarea catre utilizator a accesului la date si informatii transmise de intimclub prin Internet, cu ajutorul acestui site: http://www.PozeleOnline.ro

Pozele listate in acest site nu sunt adaugate de noi.
Prin noi se intelege responsabilii acestui site, administrator, manager, proprietar domeniu sau cei care gazduiesc acest site. Proprietarii acestui site si cei care il gazduiesc nu au nici o responsabilitate legala daca utilizatorii acestui site nu respecta legile in vigoare pe teritoriul Romaniei sau al tarii in care locuiesc si acceseaza acest site ! Personal, fiecare dintre utilizatori acestui site este direct responsabil pentru actiunile sale. Va rugam sa adaugati in acest site numai poze din colectia dvs. personala si/sau poze despre care stiti ca nu exista drepturi de autor sau care nu reprezinta un drept de autor ! Nu copiati poze din alte site-uri pentru a le adauga in siteul PozeleOnline.ro.
NU ADAUGATI POZE CARE AU DREPT DE AUTOR ! vezi legea dreptului de autor

In continuare sunt prezentate conditiile in care PozeleOnline.ro - denumit in continuare PozeleOnline.ro permite utilizarea acestui site.
In situatia in care nu sunteti de acord in totalitate cu aceste conditii de utilizare incetati imediat accesarea site-ului PozeleOnline.ro
Prin intrarea in acest site si accesarea oricarei pagini interioare confirmati ca ati citit, inteles si acceptat termenii si conditiile de utilizare a acestui web site (asa cum sunt inscrise in prezenta pagina). Acestea pot fi modificate in orice moment de catre administratorul site-ului, fara notificarea prealabila a utilizatorilor. In cazul in care nu sunteti de acord cu acesti termeni sau cu efectul produs prin potentiala lor schimbare ulterioara, puteti inceta imediat si neingradit de nici o clauza accesarea acestui site!

Prin exprimarea acceptului cu privire la termenii si conditiile de utilizare redactate in cuprinsul acestei pagini, certificati pe propria raspundere ca sunteti o persoana adulta, avand cel putin 18 ani si care nu se simte ofensata de informatiile sau imaginile cu caracter explicit destinate numai adultilor (in special nuditate); PozeleOnline.ro nu este angajator si nu reprezinta in mod juridic sau direct vreo persoana fizica ori juridica care se inscrie si foloseste serviciile acestui site!

Orice persoana care foloseste acest site are obligatia cunoasterii legilor si in consecinta nu se poate prevala de necunoasterea sau neintelegerea responsabilitatilor ce-i revin personal si direct pentru orice incalcare a Legislatiei in vigoare!

Interesul dumneavoastra in ceea ce priveste acest site trebuie sa aibe are un caracter strict privat, iar accesarea paginilor interioare este obligatoriu de a fi facuta pentru folosirea informatiilor numai in scop personal in mediu privat!

Prin inscrierea in acest site sunteti de acord sa primiti orice fel de comunicari prin e-mail din partea noastra, atat informative, cit si cu caracter comercial (reclama)

Acceptind termenii si conditiile de utilizare ale site-ului, va obligati de asemenea sa respectati Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe si astfel sa nu adaugati sau transmiteti catre (sau de la) PozeleOnline.ro nici un material care violeaza vreun drept de autor, o marca inregistrata, un patent ori alte drepturi de proprietate ale oricarei persoane fizice sau juridice. Prin trimiterea informatiilor catre PozeleOnline.ro incuvintati si acordati implicit administratiei site-ului dreptul gratuit, nerestrictionat si irevocabil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea lucrari derivate, distribui, afisa aceste informatii (intregi sau partiale) international si/sau a le incorpora in alte lucrari in orice forma; Avind in vedere caracterul strict de intermediere a informatiilor intre utilizatori promovat de acest site, responsabilitatea cu privire la veridicitatea si autenticitatea materialelor scrise/grafice inserate, apartine in exclusivitate celor ce le genereaza. Atentie!

Nu accesati site-ul in scopul de a folosi materiale din interiorul acestuia impotriva vreunei persoane fizice sau juridice in nici o maniera care poate aduce prejudicii acesteia de orice natura. Acest fapt contravine legii si in consecinta veti fi obligat la asumarea raspunderii civile sau dupa caz penale. Nu veti folositi sub nici o forma continutul acestui site in alte scopuri in afara celor carora le-a fost destinat! In caz contrar, va asumati in mod direct raspunderea civila sau dupa caz penala pentru incalcarea prevederilor Legii nr.8/1996 Va rugam sa ne faceti cunoscuta orice incalcare a termenilor si conditiilor mai sus mentionate, orice disfunctionalitate ori sugestie pe care o aveti si considerati ca ar putea conduce la o mai buna utilizare a site-ului.

2. OBLIGATIILE UTILIZATORULUI:
Utilizatorul este de acord sa foloseasca serviciul numai in scopuri legale. Utilizatorul se obliga ca:
2.1 nu va modifica, distribui, transmite, afisa, publica, reproduce, acorda licente, crea produse derivate, transfera sau vinde orice fel de informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul acestui site web;
2.2 nu va folosi si nu va permite vreunui tert (si nu il va autoriza) sa foloseasca serviciul PozeleOnline.ro pentru a transmite sau a receptiona materiale care contravin dispozitiilor legale in vigoare sau au un continut abuziv, vulgar, defaimator,
ofensator, amenintator, incalca orice alt drept de proprietate intelectuala sau afecteaza intimitatea altei persoane, indeamna la ura rasiala, etnica sau este in orice alt mod ofensator;
2.3 nu va desfasura (si nu va permite) activitatea de cracking sau hacking, sau a atacurilor de tipul "Denial of Service" Utilizatorii care violeaza securitatea sistemelor sau retelelor vor fi actionati in instanta, civil si penal.

3. LIMITAREA RASPUNDERII:
Utilizatorul declara in mod expres ca intelege si este de acord cu urmatoarele afirmatii:
3.1 Utilizarea serviciului se face pe propria raspundere PozeleOnline.ro nu va fi responsabil pentru nici o pierdere suferita de catre utilizator, directa sau indirecta, rezultata din sau legata in orice fel de folosirea sau gradul de performanta al
serviciului, a acestui site web sau site-urilor web in legatura cu acesta.
3.2 Orice material descarcat sau obtinut in alt fel prin utilizarea serviciului pus la dispozitie de catre PozeleOnline.ro se afla astfel la discretia si poate fi folosit doar pe riscul propriu al utilizatorului. De asemenea utilizatorul va fi singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care este accesat serviciul sau de alte pierderi de date ce pot rezulta din descarcarea oricaror materiale.
3.3 Nici un sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de catre utilizator al siteului PozeleOnline.ro prin intermediul serviciului, nu va crea o garantie care nu este stipulata expres in conditiile de utilizare.

4. GENERALITATI:
4.1 Modificari ale conditiilor: PozeleOnline.ro poate modifica prezentele conditii la anumite intervale de timp fara a anunta utilizatorul. Astfel de modificari vor fi aduse la cunostiinta utilizatorului prin afisare pe site-ul web PozeleOnline.ro. Modificarile facute astfel sunt intelese a fi acceptate de catre utilizator daca acesta continua sa foloseasca serviciul dupa afisarea lor pe site-ul web.
4.2 Forta Majora: PozeleOnline.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru imposibilitatea de a se conforma obligatiilor prevazute in aceste conditii, ca rezultat al oricarei cauze aflate in afara controlului sau, incluzand dar nelimitandu-se la evenimente fortuite, conditii meteorologice nefavorabile, actiunea sau inactiunea guvernului, a altor retele sau a altor autoritati competente de care PozeleOnline.ro nu este responsabila.
4.3 Confidentialitate: PozeleOnline.ro nu garanteaza ca utilizarea de catre utilizator a acestui site va fi confidentiala PozeleOnline.ro nu este responsabil pentru nici o paguba pe care o sufera utilizatorul sau alta persoana ca rezultat al confidentialitatii cu privire la utilizarea de catre utilizator a acestui site. Orice informatie pe care utilizatorul o dezvaluie pe site se poate sa nu fie in siguranta pe durata transmiterii ei prin Internet. Terte parti au posibilitatea de a intercepta transmisiunile pe care le face utilizatorul cand foloseste acest site web. Unele servicii pe care le acceseaza utilizatorul pe acest site ii permit PozeleOnline.ro sa primeasca informatii cu caracter personal.

Atentie! PozeleOnline.ro este un site dedicat persoanelor peste 14 ani. Parasiti imediat acest site daca aveti sub 14 ani. PozeleOnline.ro nu este angajatorul utilizatorilor care posteaza poze in acest site. Utilizatorii acestui site sunt de acord sa respecte legile in vigoare. Prin accesarea acestui site sunteti de acord cu faptul ca PozeleOnline.ro are dreptul de a prelucra datele cu caracter personal ale dumnevoastra, dezvaluite ca urmare a folosirii serviciului de catre utilizator. Intrand in acest site si accesand orice link care apare in interiorul sau confirmati ca ati citit, inteles si acceptat termenii si conditiile de utilizare ale acestui site.

Atentie! Nu adaugati poze care fac referire sau care infatiseaza si reprezinta o institutie privata sau orice alta poza care care violeaza un patent, o marca inregistrata, un drept de autor sau alte drepturi de proprietate ale oricarei parti! Nu adaugati poze pornografice! Nu adaugati poze, numere de telefon sau adrese E-mail care nu va apartin. Nu adaugati texte care fac referire la ura rasiala sau orice alt aspect care contravine legilor in vigoare pe teritoriul Romaniei!

Nu folositi cuvinte vulgare, defaimatoare sau care fac referire la ura rasiala!

Daca descoperiti ca o poza personala se afla pe acest site fara aprobarea dumneavoastra va rugam sa ne sesizati! De asemenea daca pe acest site este listata o poza despre care cunoasteti cu certitudine ca are drept de autor va rugam sa ne sesizati imediat! click aici!

SUNT DE ACORD CU TERMENII SI CONDITIILE DE UTILIZARE

NU SUNT DE ACORD

Va rugam sa respectati termenii si conditiile de utilizare valabile pentru siteul PozeleOnline.ro!
Nu copiati si nu folositi in scopuri personale pozele adaugate de utilizatori!
Pozele nu sunt proprietatea portalului web pozeleonline.ro si nu va putem transfera dreptul de folosinta a acestora!
Va rugam sa respectati legile in vigoare pe teritoriul statului roman!
Nu adaugati poze care au drept de autor!
Informatii arta fotografica Arta fotografica Termene si Conditii Termeni de utilizare Politica de Confidentialitate

38754
total poze online